logo_UWD_CREW

Sjedi 1! - Recenzije PC igara


Nemamo vremena za igranje igara i nismo kompetentne za ocjenjivanje... ali ćemo svejedno to uraditi!
Novosti


Hello Games na Twitteru izjavili da je No Man's Sky bio pogreška


Hello Games se od famoznog debakla brani šutnjom koju su neobično prekinuli izjavom da je No Man's Sky bila pogreška. Ispada da im je netko hakirao Twitter

Nakon što No Man's Sky nije mogao opravdati godine golemog hypea i ostao zapamćen kao jedan od najvećih podbačaja u povijesti gaminga, developeri Hello Gamesa su se zaključali u studio. Jutros je njihova šutnja prekinuta vrlo neobičnom objavom sa službenog Twitter računa koji je tvrdio da je igra bila pogreška. Poznatiji strani mediji su također primili prilično uvjerljive e-mailove od Hello Gamesa u kojima se predsjednik Sean Murray ispričao radi debakla navodno uzrokovanog Sonyjevim zahtjevima i ocekivanjima igraca.

Prvi izvori su navodili da je tweet i mailove napisao razocarani zaposlenik, ali sada doznajemo da je za citavu dramu zaslu�an haker.Cini se kako je sada sve vraćeno u normalu, što je Sean Murray potvrdio i s privatnog profila pritom dodajući da je pristup njihovim profilima dobiven preko njegove LinkedIn stranice na kojoj nije koristio zaštitni kod.

Studiju je jedina utjeha da im trenutno malo što može narušiti ugled nakon svih problema oko igre.
Top igrice u svijetu
1.Hearts of Iron IV
2.The Witcher 3: Wild Hunt- Blood and Wine
3.Total War: Warhammer
4.DOOM
5.XCOM 2
Top 5 najiščekivanijih PC igrica

1.Call Of Duty:Modern Warfare Remastered
2.Battlefield 5
3.EscapeFrom Tarkov
4.Mass Effect Andromeda
5.Pro Evolution Soccer 2017